Truckcleaner Super - för effektiv rengöring!

Truckcleaner Super är speciellt utvecklat från arbets- och miljömässig hänsyn och utifrån Cid Lines krav om effektivitet och god verkan. Truckcleaner Super har tagits fram för att rengöra skitiga fordon som majströskor och gödselvagnar eller till lastbilar och andra traktorer. Produkten ser till att fett, protein, bromsdamm, olja på golven, med mera, försvinner – och det snabbt: tvättiden förkortas väsentligt med Truckcleaner Super. Se bara till att låta såpan verka i 5 – 15 minuter. Det ger bäst effekt. I mer koncentrerad form kan även rengöring av motorer skötas. Produkten kan användas manuellt eller i en högtryckstvätt. 

Efter var fjärde eller femte tvätt med Truckcleaner Super är det bra att använda Brilliant wash som är ett rengörande och vaxbevarande shampoo för alla typer av fordon. 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter