Kreativ, självständig och resultatinriktad

Fodersäljare Fjäderfä

Vi behöver förstärka vår organisation med fler duktiga medarbetare. Denna gång söker vi dig som vill jobba som fodersäljare Fjäderfä med Östergötland/Småland som område - placering i Västerlösa/Linköping. Du kommer att arbeta på fältet där försäljning av foder och insatsvaror till professionell fjäderfäproduk­tion står högst på agendan. Är du ambitiös och driven, vill sälja och samtidigt ha roligt tillsammans med ett glatt gäng – då är du rätt för jobbet. Vi kan erbjuda dig en spännande utveckling inom Svenska Foder och hela DLG-koncernen.

Intresserad? Kontakta säljchef Joachim Brahce på 010-130 29 02 eller via e-mail: joachim.brahce@svenskafoder.se. Hit sänder du även din ansökan senast den 30 november. Vi går löpande igenom sökanden, så skicka din ansökan redan idag – imorgon kan det vara försent!

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter