Ont om spannmål?

Oavsett om du har ägg- eller matfågelproduktion så kan vi erbjuda dig olika foderkoncept baserat på vilken spannmålsnivå du önskar använda. 

Har du ont om spannmål och vill sänka din spannmålsinblandning jämt över året så att den räcker till nästa skörd? Eller föredrar du att använda en högre nivå spannmål och komplettera med färdigfoder om det behövs? 
 
Är du äggproducent rekommenderar vi dig att fundera på detta i god tid innan du sätter in en ny flock. 
 
Blir din strategi att använda ett färdigfoder under en period så är vår rekommendation att färdigfodret används i början av produktionen för att sedan successivt gå över på ett koncentrat. Har du matfågelproduktion så kan du välja mellan olika vetekoncept som ger skillnad i den totala åtgången av vete. Naturligtvis kan du även välja ett färdigfoder. 
 
Diskutera gärna med din säljare vilket koncept som passar dig bäst!

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter