DLG Innovation 2019

För femte året i rad går DLG Innovation – DLGs växtodlingsmässa - av stapeln på Sejet Planteforædling i Horsens i Danmark den 19 och 20 juni 2019.

Innovation är en unik mässa där högsta fokus ligger på växtodling. Här får du uppleva de allra nyaste och bästa sorterna som presenteras i Sejets fältparceller. Allt det nya inom växtodling får du uppleva här och man blickar även framåt genom att titta i kristallkulan.

På DLG Innovation får du möjlighet att träffa de allra bästa i branschen inom utsäde, gödning och växtskydd. De kommer att berätta de allra senaste tipsen och innovationerna inom respektive område. Målet är detsamma för alla på DLG Innovation: Att lyfta växtodlingen. Kompetens, erfarenhet och vilja är ledord. Välkommen till en framtidsinriktad växtodlingsmässa.

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter