Butiksmedarbetare sökes i Knästorp/Staffanstorp

Vi söker nu en helg och semestervikarie till butiken i Knästorp/Staffanstorp. Som butiksanställd i Djur&Natur blir du en del i ett företag som präglas av kundfokus, handlingskraft och laganda. Djur&Natur Butik är ett affärskoncept inom Svenska Foder AB, med inriktning på mindre lantbruk, häst, husdjur och trädgård. Vi har sammanlagt 11 egenägda butiker, där vi gemensamt driver och peppar varandra.

Du kommer att arbeta i butiken med försäljning, skyltning, kassa och lagerarbete. Vi räknar med att du har erfarenhet av att arbeta mot uppsatta mål och söker därför en person som vill medverka till att vår butikskedja Djur&Natur når nya höjder!

Hos oss får du gärna ta mycket ansvar och komma med nya idéer. Du får jobba med ett omväxlande butik- och lagerarbete. Vi har en god gemenskap och mycket god stämning på arbetsplatsen. Det är så vi tror att vi skapar de resultat vi vill uppnå!

Som person utmärks du av:

  • God samarbetsförmåga
  • Förmågan att arbeta självständigt
  • God datavana
  • Förmågan att omsätta idéer till handlingar
  • Ett trevligt kundbemötande

Truckkort är meriterande.

Körkort behörighet B är ett krav

Tjänsten är ett semestervikariat på ca 30h/V de flesta veckor 23-33 (juni-aug) 2024, samt extra timmar i vår på lördagar 10-13. Men även med möjlighet till förlängning.

Intresserad?

Kontakta Lisa Tysk som är butikschef för Djur&Natur-butiken i Knästorp.
Du når Lisa på telefon 046-32 58 45 eller via mejl: lisa.tysk@svenskafoder.se.
Din ansökan skickar du till lisa.tysk@svenskafoder.se senast den 2024-04-07.

Ansökningar hanteras löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

 

 


Kategorier i: