Coacha nästa generation säljare

Säljchef Sökes – Coacha och utmana nästa generation säljare

Vi söker:

En försäljningschef för vårt fodersortiment på gris och fjäderfä.

Vad är jobbet?

Ditt arbete blir att driva försäljningen av våra foder till gris och fjäderfä. Det kommer innefatta planera och genomföra försäljningsaktiviteter för att nå uppsatta mål.

Som säljare i Svenska Foder jobbar vi med att vägleda svenska lantbrukare till en optimal foderlösning som får gårdens djur att producera på topp. Till sin hjälp har man ett anpassat fodersortiment men även möjligheten att specialanpassa foder på gårdsnivå.

Som försäljningschef med personalansvar för säljarna på grisfoder och fjäderfäfoder blir ditt jobb att vägleda och understödja våra säljare i detta arbete. Du stöttar med sambesök och coachning i argumentation och avslutsteknik.

Vem är Svenska Foder?

Svenska Foder erbjuder kompetens och säkra kvalitetsprodukter inom djurhållning och växtodling till lantbruk och livsmedelsindustri. Vi utvecklar nya produkter och tjänster inom närliggande verksamheter. Våra ledord är lönsamhet och handlingskraft.

Svenska Foder är vad du och dina kollegor gör det till. Vad menar vi med det? Jo, vi är ett företag som vill utvecklas, och det är sammansättningen av våra medarbetare som skapar den utvecklingen. Vi har en riktning. Vi har höga krav och målbild. Men hur vi ska nå dessa mål, det skapar vi tillsammans. Det lämnar utrymme för egen kreativitet. Det du för till bordet, är helt avgörande för att skapa den framgång som vi strävar efter.

Vem är du?

Vi söker en person med flera års erfarenhet av ledande position inom försäljning. Du har varit framgångsrik i att leda och utveckla team inom försäljning. Har du utbildning inom ekonomi eller motsvarande är det meriterande.

Vidare har du erfarenhet utav strategiskt arbete inom försäljning samt affärsutveckling. Du tycker om att sätta dig in i saker och drivs av dina kollegors framgång mer än din egen. Du söker ständigt förbättringar och utmanar invanda mönster.

Ansvar och högt tempo är du van vid och du brinner för att göra affärer. Du är väl insatt i, och har en drivkraft att skapa framgång för, svenska lantbruksföretag. Att ha praktisk erfarenhet av djurproduktion är meriterande. Du har lätt för att uttrycka dig i svenska i både tal och skrift samt behärskar engelska. Svenska Foder ägs av Danska DLG varför en del möten och konversationer i mail förs på danska. Du ser inga problem med detta.

Vad gäller?

Tillträde – Snarast

Placering – Lidköping eller Knästorp

Provanställning 6 månader därefter heltid

Heltid

B-Körkort

Datorkunskap: Grundläggande datorkunskap i Officepaketet krävs.

Sista ansökningsdag: fredagen den 10 juli. Intervjuer kommer att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten kontakta Johan Stensson, 010-130 83 24 eller johan.stensson@svenskafoder.se  – dit du också sänder din ansökan.


Kategorier i: , , , ,