Det du märker men inte ser…

…är att vi tar del av den senaste forskningen om utfodring med hjälp av vår koncern DLG, forskningscentret Schothorst, och EFT. Denna forskning ska sedan omsättas till väl fungerande foder och utfodringsrekommendationer, mineralfoder, tillskott för att djuren ska kunna producera maximalt per investerad krona.

…är detaljerna som gör skillnaden i din produktion. Det kvalitetsarbete som vi dagligen utför, kännetecknas av omfattande råvaruanalyser, vad gäller näringsinnehåll och hygienkontroll. Vi testar alla produkters näringsinnehåll och ser till så att pelletskvaliteten håller. Vårt eget Laboratorium Optilab, med all den kompetens som finns här, skapar trygghet i vår foderproduktion.

…är de resurser på utveckling av råvaruutvärderingen som vi lägger. I nära samarbete med forskare, experter och våra kollegor inom DLG-koncernen ser vi till så att denna utveckling är kontinuerlig, säker och skapar resultat för dig.

…är vår affärsidé, som bygger på fem verksamhetsområden. Allt hänger samman: Foder till dina djur (från fabrikerna i Hällekis, Åhus, Tågarp, Västerlösa och Vara), Växtodling till dina fält (utsäde, frö, gödning, växtskydd), Spannmål (handel med nationella och internationella aktörer), Service (Djur&Natur-butiker, återförsäljare) Dotterbolag. Vi har allt – från det allra enklaste som du behöver i fikarummet till det mest avancerade vad gäller foderteknik.

…är det stora arbete som vi varje dag lägger på att vår logistik fungerar. Dagligen ser vi till att foder, utsäde-, frö och övriga insatsvaror, samt butikssortiment hamnar hos rätt kund och i rätt tid. Vi vill att våra mottagningsplatser för spannmål skall vara tillgängliga och smidiga för dig som lämnar spannmål. Våra fabriker hålls up to date med all den teknik som behövs för att kunna leverera kvalitet för din produktion. Vi håller igång en stor operation, genom att tydligt kommunicera med varandra, och arbetar ständigt med att förbättra våra processer – ett arbete som aldrig tar slut.

…är hur vi arbetar med vår bemanning av säljare/rådgivare: självständiga, kompetenta människor som varje dag fattar beslut. Som möter dig i din vardag och som kan diskutera möjliga lösningar för förbättrade resultat. Som kan och förstår ditt område och har kunskap om hela vårt sortiment, från vallfrö, spannmål till kraftfoder och mineralfodersammansättningen som du behöver för att maximera din produktion. Oavsett var du befinner dig i Sverige.

…är hur vi sträcker oss ut i olika regioner, med hjälp av våra egna butiker, och våra återförsäljare. Samarbetet med våra återförsäljare är en helt avgörande framgångsfaktor för att kunna sprida våra produkter. Kompetenta och drivna företagare som känner sitt område och vill utvecklas tillsammans med oss.

Svenska Foder har genom åren stått för trygghet och kvalitet. Det tror vi är det viktigaste för att kunna ha långvariga relationer med dig som är kund. Du ska känna att vi är till för dig, och att vi varje dag gör vårt bästa för att förbättra möjligheterna för dig så att din produktion blir hållbar och lönsam.

Det tror vi att du märker – OCH ser!


Kategorier i: , ,