Ekonomiansvarig sökes till Vallåkra Lantmannaaffär

Vallåkra Lantmannaaffär är inne i en expansiv fas. Vi vill vara ett centrum för landsbygdens människor kring Vallåkra. Med vår nybyggda butik som mittpunkt kan vi erbjuda allt inom bygg, färg, trädgård och djurfoder. Här finns också våra växtodlingssäljare med fokus på det lokala lantbruket. Nu söker vi en ekonomiansvarig lagspelare till vår verksamhet.

Vad söker vi? Vi söker en ekonomiansvarig som ska förestå bolagets ekonomifunktion och även kunna vara delaktig i andra spännande uppgifter inom verksamheten. Du ska vara en analytisk och strukturerad, ha lätt för att kommunicera och vara engagerad med bra driv att vilja göra skillnad i bolaget. Vi ser gärna att du är en resultatinriktad lagspelare med intresse för verksamheten och affären. Prestigelöshet och stor arbetsförmåga, med företagets bästa för ögonen viktiga egenskaper.

Vad får du? Du får ett utvecklande och engagerande arbete i ett ungt team med framåtanda, som vill skapa den bästa arbetsplatsen och den bästa affärsverksamheten i det lokala. Vallåkra Lantmannaaffär vill vara en viktig del av det lokala livet på landsbygden och om du också brinner för de här frågorna, är du rätt person. Men vi ser också en stor utvecklingspotential som sträcker sig längre ut från utgångspunkten i det lokala. Här finns stor kompetens och vi ser ingen anledning till att fler får ta del av den. Dessutom blir du del i en större koncern där Svenska Foder som är del i DLG skapar stabilitet och flexibilitet och kan backa upp med rätt sorts kompetens och muskler.

Arbetsplatsen? Vallåkra Lantmannaaffär är vad du och dina kollegor gör det till. Vad menar vi med det? Jo, vi är ett företag som vill utvecklas, och det är sammansättningen av våra medarbetare som skapar den utvecklingen. Vi har en riktning. Vi har höga krav och målbild. Men hur vi ska nå dessa mål, det skapar vi tillsammans. Det lämnar utrymme för egen kreativitet. Det du för till bordet, är helt avgörande för att skapa den framgång som vi strävar efter.

Intresserad? Hör då av dig VD Johan Henrysson: 042-301 78 14 eller via mail: johan.henrysson@vallakra.net

Vi betar av alla ansökningar efterhand, så var på hugget!

Sista ansökningsdag: 2021-05-20


Kategorier i: ,