Ekonomiassistent/redovisningsekonom sökes!

Ekonomiavdelningen på Svenska Foder består av tolv personer, där du blir en av sex ekonomiassistenter/redovisningsekonomer. Du kommer arbeta tillsammans med ett glatt, hjälpsamt och kunnigt gäng. Vi sköter bland annat kund- och leverantörsreskontror, in- och utbetalningar, skatter och avgifter i Svenska Foder, jämte ett tiotal dotterbolag i varierande storlek.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Hantering av leverantörsfakturor och matchning av inköpsordrar
  • Avstämning av balanskonton
  • Ansvara för dotterbolags löpande redovisning, avstämningar samt upprättande av årsbokslut, kontakter med revisor, myndigheter etc.
  • Vara med i olika projekt för att utveckla och effektivisera processer och rutiner.
  • I övrigt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning

Vem är du?

Du har en utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som kvalificerar dig till att självständigt arbeta som ekonomisassistent/redovisningekonom. Du har en god datorvana och erfarenhet från affärssystem.

Som person är du energisk, arbetsam, ansvarsfull och trygg i dig själv. Du trivs i en miljö som genomsyras av målmedvetenhet och engagemang. För att lyckas i rollen är du nyfiken, service-minded och trivs med många kontaktytor. Vidare har du ett bra sinne för struktur och kan arbeta både självständigt och i team.

Om Svenska Foder

Svenska Foder är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Svenska Foders huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare och genom våra 11 egenägda butiker. Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord.

Inom Svenska Foder koncernen är vi ca 300 anställda och har en omsättning på drygt 4 miljarder kronor. Vi ingår i en världsledande dansk koncern inom lantbrukssektorn, DLG, som har högt fokus på kvalitet, värdeskapande verksamhet och utveckling.

Placeringsort
Lidköping

Tjänstgöringsgrad
75-80%

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer? Vänligen kontakta Stefan Emilsson (redovisningschef) på stefan.emilsson@svenskafoder.se eller 0510-828 41. Ansökan vill vi ha senast den 22 augusti och den skickas till stefan.emilsson@svenskafoder.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan!


Kategorier i: ,