FarmPack-konceptet i centrum på NutriFair-mässan

En av fokuspunkterna på NutriFair-mässan – en stor facklig mässa för husdjursproduktion som hålls varje år i Fredericia i januari – blir konceptet FarmPack.

Det är alltså i samma Fredericia där DLGs nya huvudkontor skall vara på plats 2020. Här kommer alltså en av fokuspunkterna vara att berätta om DLGs nya FarmPack-koncept som bland annat innebär att flera tusen produkter till husdjursproducenter samlas under ett paraply. En hörnsten i det nya konceptet blir i övrigt det nya logistikcenter som uppförs i Taulov, en handfull kilometer från det kommande huvudsätet.

Vi är en stor verksamhet med många olika grenar och vi hanterar många saker. På NutriFair vill vi kommunicera ut hur stora möjligheter det finns i FarmPack – både i fråga om produkter, men också när det gäller rådgivning och service, säger Bøje Kjær som är VD i Vilofoss och vicekoncerndirektör i DLG.

Vi ser fram emot mässan och dagarna i Fredericia då vi kommer att träffa många av våra kunder inom olika produktionsgrenar. NutriFair är en mycket relevant plats att vara för oss. De besökande är fackligt mycket kompetenta människor som har stort intresse för de produkter som vi arbetar med. Det är en mässa vi alltid ser fram emot att delta i, konstaterar Bøje Kjær.

NutriFair-mässan löper under den 16-17 januari 2019.


Kategorier i: