Fodermix tillför ytterligare kompetens till ekvationen

Eftersom en grisproduktion har sina unika förutsättningar arbetar vi med att möta detta med skräddarsydda foderblandningar. Vad passar din produktion? Vad passar dina djur?

Fusionen mellan Svenska Foder och Fodermix gör att vi, tillsammans, idag kan erbjuda dig ett helhetskoncept som innefattar både färdigfoder, koncentrat och premixer. Det ger dig flexibilitet, stabilitet och resultat.

Oavsett vilket koncept du väljer, kan du känna dig trygg i att du alltid får högsta kvalitet på din produkt. Vi arbetar hela tiden nära den senaste internationella forskningen och anpassar den till de svenska förhållandena. Fokus ligger på en säker och effektiv produktion med friska grisar som ger god lönsamhet.

Lång erfarenhet och stort kunnande

Om du väljer koncentrat eller premixer optimerar vi så att din foderblandning stämmer enligt analyserna på dina råvaror. Här har både Fodermix och Svenska Foders långa erfarenhet och stora kunnande en tydlig nytta för din produktion: resultat på sista raden.

Målet är klart: friska grisar och god produktion ger lönsamhet i din verksamhet.

Våra säljare är kunniga, med god utbildning och stor erfarenhet av grisproduktion, och hjälper gärna till att tänka vidare kring din produktion. Hur kan vi uppnå bättre resultat?

Kontakta Svenska Foder

Vi hjälper dig med att hitta ett koncept som kommer att passa dig och din produktion bäst.

Kunde inte hitta någon personal.

Kategorier i: , ,