Foderoptimerare sökes

Vi söker en kreativ, självständig och positiv person som vill jobba med foderoptimering tillsammans med oss! Foderoptimering är en viktig del i att Svenska Foder ska kunna fortsätta vara en konkurrenskraftig aktör på lantbruksmarknaden – både avseende produkternas kvalitet och pris.

Du kommer att sköta den löpande optimeringen av Svenska Foders egentillverkade produkter. Foderoptimering innebär att med hjälp av ett avancerat optimeringsprogram komponera tillverkningsrecept utifrån råvarornas näringsinnehåll, pris och tillgång. Detta gör du i nära samarbete med produktchefer, råvaruinköpare, marknadsavdelning och våra sex foderfabriker. Arbetet kräver systematik, noggrannhet och kritisk granskning av såväl inkommande uppgifter som utgående data.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper om och ett genuint intresse för lantbrukets djur och deras utfodring. Sinne för siffor och detaljer är egenskaper som krävs och goda färdigheter i Excel är meriterande för jobbet.  Vi förutsätter att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vårt fokus är att skapa bra och konkurrenskraftiga foder till lantbrukaren. Vill du vara med och göra det tillsammans med oss, hör av dig!

Tjänsten är ett vikariat fram till augusti 2021. Placeringsort Lidköping.

Har du frågor? Kontakta mig så berättar jag mer!

Optimeringschef Kerstin Ramberg 010-130 29 94, kerstin.ramberg@svenskafoder.se

Ansökan med ett personligt brev samt CV skickar du snarast, men senast den 11/10 2020. Urval sker löpande.

 


Kategorier i: ,