Grisfodersäljare sökes! 

Vi söker en grisfodersäljare med arbetsområde i Västsverige. Du är en person med intresse för grisproduktion som är bra på att skapa förtroende, bygga relationer och drivs av att få göra affärer. En stor del av dina arbetsuppgifter blir att kundanpassa lösningar för våra grisfoderkunder. Konkurrensen mellan foderföretagen är knivskarp, så det gäller att spänna bågen hårt!

Våra affärsrelationer bygger på att erbjuda kompetens och en helhetssyn som utvecklar kundernas verksamhet och deras lönsamhet. Ett kundnära och enkelt arbetssätt är rätt väg till framgång. Därför arbetar vi målmedvetet vidare på att bli den bästa affärspartnern för framtidens bönder. På så sätt tryggar vi både våra kunders och vår egen framtid.

Vi erbjuder ett intressant arbete med ett stort mått av frihet. Du kommer själv i hög grad att påverka upplägget av både säljarbete och övriga kundaktiviteter. Vi ordnar allt från färdigfoder till kundanpassade premixer varför det i arbetsuppgifterna även ingår att kundanpassa lösningar.

Placeringsort: Fodermix i Vara

Intresserad? Kontakta då Försäljningschef Joachim Brahce som gärna berättar mer om jobbet. Du når honom på 010-130 29 02 eller joachim.brahce@svenskafoder.se – hit skickar du även din ansökan senast den 20 septemberVi läser ansökningar löpande, så skicka gärna din ansökan så fort som möjligt.

 


Kategorier i: , ,