Kampanj – Vitamin & Desinfektion för grisproduktion

Kampanjpriser - Vitaminer & Desinfektion

Missa inte våra kampanjpriser på vitaminer och desinfektion för grisproduktion.

Alla priser exkl. moms. Senaste beställningsdag: 6 juli, 2020. Leveransvillkor: Gällande enhetsfrakt/paketfrakt. Betalningsvillkor: 30 dagar. För att erhålla kampanjpriset kontakta din din säljare.

En billig försäkring - Deltavit Vitaminer

Alla djur behöver vitaminer för att fungera och för att hålla sig friska och fruktsamma. 

I de flesta foder vi tillverkar tillsätts vitaminer för att täcka djurens normala behov. Trots det finns det många tillfällen då dina djur svarar positivt på extra tillskott av vitaminer. Det kan vara vid produktionstoppar, sjukdom eller sjukdomsbehandling, tillfälliga påfrestningar, stress eller i samband med betäckning/seminering. Använder du en stor del hemmaproducerat foder? Kom då ihåg att se till att djuren får sitt vitaminbehov uppfyllt. Om förutsättningarna vid skörd och lagring inte varit idealiska så kan behovet av vitaminer vara extra stort.

logotype Utnyttja potentialen
Grisar PrimeFeed Safe

God hygien = friska djur

Friska djur är en förutsättning för lönsam produktion – god hygien är en förutsättning för friska djur! Nedan får du en överblick över vårt sortiment som tillgodoser just detta.

Allround Såpa

Rengör först för en lyckad desinfektion! Allround Såpa Löser upp hinnor av fett och protein och gör rent med svagt desinficerande verkan. Dosering 1,5 %.

Stalosan F

Produkten med många möjligheter! Används som torrdesinfektion i stallar men även för att förebygga smågrisdiarréer. Smörj suggans juver med Stalosan F innan grisning och lägg ett lager på golvet under juvret.

Virocid

Flytande, koncentrerat desinfektionsmedel för stallar, inredning och stövelbad. Avdödar alla mikroorganismer – t.o.m. det virus som orsakar PMWS! Används som spray i 5 %-ig upplösning.

Virkon S

Effektiv och biologiskt nedbrytbar produkt mot virus, svampar, bakterier och sporer. Desinficerar stallar men även dricksvatten och luft!

CID 2000

Dålig vattenhygien utgör bl a en riskfaktor för difeber hos suggor! Använd CID 2000 för desinfektion av vattensystemet.

Multi Cid

Ett högt pH-värde i dricksvattnet ökar risken för dålig vattenhygien! Sänk pH-värdet med hjälp av Multi Cid och förbättra skyddet mot diarré och salmonella. Innehåller organiska syror, främst mjölksyra. Skyddar även mot biofilm och beläggningar i vattensystemet.

Protaq LF3

En kombination av syror och medellånga fettsyror för att bekämpa E.Coli och klostridie-infektioner såväl som skydd mot Campylobakter.

Kontakta din säljare redan idag!

Kunde inte hitta någon personal.
Kunde inte hitta någon personal.

Kategorier i: , , ,