Kampanj rengöring och desinfektion fjäderfä

Just nu: 10% rabatt på prislistan!

Produkter till kampanjpris: 

Rengöring:  Kenosan

Desinfektion: Cid 2000 & Virocid

Erbjudandet gäller för beställningar perioden 17/1 – 15/2 2022. 

Ring och beställ din beställning idag!

Största fördelarna:

  • Inget behov av hetvatten, det blir ordentligt rent med vatten av “normaltempereratur”.

  • Rengör svåråtkomliga utrymmen där det vanligtvis är svårt att rengöra.
  • Användarvänlig. Spraya, vänta, spola.
  • Möjliggör effektiv rengöring i i sektioner. 
  • Effektiv rengöring för 1-2 personer.
  • Lönsammare än att anlita extern aktör för rengöring.

Öka din lönsamhet

För att utnyttja dina fåglars maximala potential så krävs det att fågeln är frisk och utsätts för så få oönskade bakterier och virus som möjligt. Detta säkerhetsställer Svenska Foders sortiment av rengöring- & desinfektionsprodukter. En noggrann tvätt med ett effektivt rengöringsmedel för att reducera biofilm i stallet, med efterföljande desinfektion för att avdöda oönskade mikroorganismer, bidrar till reducerat smittyck och ökad lönsamhet.

För att ta del av kampanjerbjudandet, ring och beställ dina produkter redan idag!

Kenosan

Mycket effektivt och drygt skumrengöringsmedel. Extremt smutsupplösande och enkelt att applicera tack vare att det bildar ett skumlager på ytan. Verkar inte korrosivt mot inredning. Åtgång endast ca 1,5 liter/100 kvm yta vilket gör det till ett kostnadseffektivt rengöringsmedel. Kenosan kan verka från 15 till upp till 60 minuter något som minskar risken för att det ska hinna torka fast. Kan sköljas av med vanlig slang eller högtryck.

Cid 2000

Biofilm, dvs ett lager av organiskt material, är vanligt förekommande på insidan av vattenrören. Biofilm kan täppa till ventiler, minska volymen i vattenrören med 70-80% och därmed minska vattengenomströmningen betydligt. Biofilmen kan innehålla flera olika mikroorganismer och har en negativ effekt på vaccin och vitaminer som tillsätts i vattnet. En enkel högtrycksspolning avlägsnar inte biofilm. Det gör inte heller klor och jodprodukter. En effektiv rengöring och desinfektion av vattensystemet kräver tillsats av syre.

Virocid

Snabbverkande desinfektionsmedel för stallar, inredning, utrustning, transportmaterial, kläckerilokaler och fotbad. Virocid ™ är ett kraftfullt desinfektionsmedel som tar död på alla mikroorganismer som virus, bakterier, svampar och sporer. Virocid är internationellt testat och erkänt (EN och AOAC). Verkar vid temperaturer från 4 grader och uppåt. Produkten innehåller kvartära ammoniumföreningar (QAC).


Taggar: , , ,

Kategorier i: , ,