Kredithandläggare sökes

Älskar du en dynamisk arbetsplats, täta kontakter med kunder och säljare och har en analytisk förmåga? Vill du fortsätta utvecklas i rollen som kredithandläggare? Perfekt, då är denna roll på Svenska Foder något för just dig!

 Som kredithandläggare är du ansvarig för Svenska Foders kundkrediter i vårt kreditområde i södra Sverige. Tillsammans med vår Kreditchef blir du en viktig kugge i att vi fortsätter att skörda framgång i vår försäljning genom att minimera risken för kundförluster.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi, gärna med någon form av lantbrukserfarenhet. Du trivs att arbeta operativt, är självgående och får saker att hända. Du har god förmåga att analysera kunder utifrån risk och likviditet. Du kan agera professionellt både självständigt och i grupp. En merit är om du har erfarenhet av kredithandläggning sedan tidigare.

Dina arbetsuppgifter:

  • Daglig kontakt med kunder och säljare
  • Affärsmässiga kreditprövningar både på befintliga och nya kunder
  • Ansvar för utbetalningar till spannmålsleverantörer

För att lyckas i rollen så har du följande egenskaper:

  • Självgående
  • Kommunikativ
  • Serviceinriktad
  • Strukturerad
  • Flexibel
  • Goda IT kunskaper

Som kredithandläggare ingår du i bolagets ekonomifunktion som idag består av 10 personer.

Placeringsort: Lidköping

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tillträde: Snarast

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?

Vänligen kontakta Ann-Charlotte Fridh (CFO) på ann-charlotte.fridh@svenskafoder.se

eller 010-130 29 70

Ansökan vill vi ha senast den 15 september och skickas till evonne.mogren@svenskafoder.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Svenska Foder

Svenska Foder är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Svenska Foders huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare.

Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord. Koncernen har 300 anställda och en omsättning på ca. 6 miljarder kronor.

Svenska Foder har sitt huvudkontor i Lidköping. Övrig försäljning/adm. finns i Knästorp utanför Lund och i Västerlösa utanför Linköping. Dessutom har man försäljningskontor i Mälardalen, Kalmarområdet och Halland.

Svenska Foder finns med egna anläggningar, utöver dessa orter, på ett 30-tal platser. Det är foderfabriker, utsädesanläggningar, hamnanläggningar, butiker/lagerterminaler för mottagning av spannmål samt försäljning/leverans av djurfoder, utsäde, gödning och kemprodukter.


Kategorier i: