Lantbrukssäljare till Gotland!

Vi söker: En ambitiös säljare som vill skapa värde för lantbrukare på Gotland.

Vad är jobbet? Du kommer att arbeta mot i huvudsak mjölk- och nötköttsgårdar med för­säljning av, ett av marknadens starkaste varumärken inom foder och växtodling! Arbetet kommer i huvudsak ske genom uppsökande försäljning men har ett stort mått av frihet där du i hög grad kommer att påverka upplägget av både säljarbete och övriga kundaktiviteter.  Till din hjälp kommer du ha ett härligt gäng drivna säljare som finns inom Svenska Foder redan idag och som drivs av skapa de bästa  foder- och växtodlingslösningarna på marknaden.  Svenska Foder har kontor i Fole där din tänkta kontorsplats kommer finnas.

Vem är Svenska Foder? Svenska Foder erbjuder kompetens och säkra kvalitetsprodukter inom djurhållning och växtodling till lantbruk och livsmedelsindustri. Vi är vad du och dina kollegor gör det till. Vad menar vi med det? Jo, vi är ett företag som vill utvecklas, och det är sammansättningen av våra medarbetare som skapar den utvecklingen. Vi har en riktning. Vi har höga krav och målbild. Men hur vi ska nå dessa mål, det skapar vi tillsammans. Det lämnar utrymme för egen kreativitet. Det du för till bordet, är helt avgörande för att skapa den framgång som vi strävar efter.

Vem är du? Vi söker dig som har intresse för lantbruk och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande. Eller som vi brukar säga att vara den bästa affärspartnern för lantbruket och närliggande verk­samhetsområden. Som person vill vi att du är målinriktad och gör allt för att nå dina mål. Då du till stor del kommer arbeta självständigt är det viktigt att du har ett stort driv och klarar av att få saker gjort!

Vi ser erfarenhet inom försäljning och/eller utbildning inom lantbruk som meriterande. Är dessa kunskaper dessutom inom områden för mjölk- eller nötköttsproduktion är det ännu bättre.

Vad gäller?

Tjänstgöringsgrad: heltid.
Tillträde: snarast
B-körkort
Placering: Fole
Datorkunskap: Grundläggande kunskap i Officepaketet.

Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag: 15 april

Intresserad?

Kontakta Johan Stensson.
Johan nås på 010-130 83 24 eller johan.stensson@svenskafoder.se
Din ansökan med CV och personligt brev vill vi att du sänder till: johan.stensson@svenskafoder.se

Vi vill att du sänder din ansökan snarast. Dock senast den 15 april.

 


Kategorier i: ,