Nötfodersäljare i Norra Östergötland / Södermanland sökes

Svenska Foder är ett bolag som är på frammarsch och tillsammans sätter vi våra affärs- och kundrelationer i centrum. Vi söker nu en nötfodersäljare i norra Östergötland /Södermanland och söker därför dig som har erfarenhet av mjölk/köttproduktion och intresse för att arbeta med försäljning och kundkontakter. Tjänsten vi erbjuder är en tillsvidareanställning.

Våra affärsrelationer bygger på att erbjuda kompetens och en helhetssyn som utvecklar kundernas verksamhet och deras lönsamhet. Ett kundnära och enkelt arbetssätt är rätt väg till framgång. Du kommer själv, inom ramen för hur vi vill arbeta kommersiellt, att driva din lokala kundmarknad och ansvara för att lägga upp arbetet på ett strukturerat och effektivt sätt.

Vi tror att du är en person med intresse för mjölk- och köttproduktion som är bra på att skapa förtroende, bygga relationer och drivs av att göra affärer. Vi erbjuder ett utvecklande arbete med härliga kollegor och en möjlighet att vara med i ett team som är på frammarsch.

Placeringsort är Västerlösa, men merparten av arbetsveckan spenderas ute i marknaden hos befintliga och nya kunder.

Låter det intressant? Kontakta då Försäljningschef Fredrik Reis som gärna berättar mer om tjänsten.
Du når honom på 010-130 29 63 eller fredrik.reis@svenskafoder.se – hit skickar du även din ansökan senast den 20:e Januari 2023. Vi tillsätter tjänsten när vi hittat rätt kandidat, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.


Kategorier i: