Nytt spännande säljjobb för specialsortiment – Södra Sverige

Vi söker
En specialistsäljare för ett nytt koncept på den svenska marknaden: Farmpack. I detta koncept ingår produkter designade att höja produktionen hos framförallt mjölkproducenter.

Vad är jobbet?
Farmpack är en ny produktgrupp i Sverige och därmed har du möjligheten att på riktigt utveckla och skapa framgångskoncept som gör skillnad på gårdsnivå. I Danmark har detta koncept levt under några år och gjort succé. Du kommer främst att arbeta i Skåne, Kronoberg och Kalmar. Du kommer arbeta med en noggrant utvald produktportfölj, där det finns utrymme för ytterligare specialisering. Vi tror mycket på detta sortiment, eftersom det gör skillnad för våra kunder på sista raden. Lönsamhet och effektivitet är målet.

Vad står Svenska Foder för?
Svenska Foder erbjuder kompetens och säkra kvalitetsprodukter inom djurhållning och växtodling till lantbruk och livsmedelsindustri. Men i slutändan är vi vad du och dina kollegor gör det till. Vad menar vi med det? Jo, vi är ett företag som vill utvecklas, och det är sammansättningen av våra medarbetare som skapar den utvecklingen. Vi har en riktning. Vi har höga krav och målbild. Men hur vi ska nå dessa mål, det skapar vi tillsammans. Det lämnar utrymme för egen kreativitet. Det du för till bordet, är helt avgörande för att skapa den framgång som vi strävar efter.

Vem är du?
Du tycker om eget ansvar och högt tempo – kan hålla många bollar i luften. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och etablera ett förtroende. Du brinner för att göra affärer och har en stark drivkraft att vilja skapa framgång för mjölk- och köttföretag. Du tycker om att sätta dig in i saker och specialisera dig på produkter och dess funktion och effekt. Och du tycker om att driva igenom nya idéer och tankar. Då du till stor del kommer arbeta självständigt är det viktigt att du har ett stort driv och klarar av att få saker gjort!

Vad gäller?
Tjänstgöringsgrad: heltid
Tillträde: Snarast
B-Körkort
Placering: Placeringsort på något av våra kontor i södra Sverige tex. Kalmar alt. Knästorp
Datorkunskap: Grundläggande kunskap i Officepaketet.

Intresserad?
Kontakta Johan Stensson.
Johan nås på 010-130 83 24 eller johan.stensson@svenskafoder.se
Din ansökan med CV och personligt brev vill vi att du sänder till: johan.stensson@svenskafoder.se

Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag: 30 november


Kategorier i: ,