Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Utökat samarbete med Hönryds Kvarn

-När Svenska Foders säljare på nöt i Halland gick vidare mot nya utmaningar, kände vi att vi ville tänka nytt och förändra sättet vi sålt foder på i regionen, säger Johan Stensson, försäljningschef Nötfoder i Svenska Foder.

-Vi ville komma ännu lite närmare våra kunder – och då kändes det naturligt att, istället för att anställa ny säljare, vända oss till Hönryds Kvarn, fortsätter Johan. De är väl etablerade i området, har ett mycket gott rykte och driver en serviceinriktad, kunnig och professionell verksamhet.

Genom att kontakta VD Håkan Nilsson på Hönryds Kvarn och diskutera hur man skulle kunna få hjälp med att kontakta nötkunder i Halland, kom man överens om att samarbete. Hönryds Kvarn kommer – utöver sin roll som återförsäljare – ansvarar för att sälja och marknadsföra Svenska Foders nötfodersortiment till våra befintliga och blivande nötkunder från Halmstad i söder till Kungsbacka i norr. Svenska Foder kommer backa upp med support och produktkunskap i form av Rebecca Nilsson.
-Eftersom Hönryds Kvarn är ett upparbetat namn i Halland med många och goda relationer stämmer det bra överens med vår strategi att vara nära lantbrukaren lokala marknad, konstaterar Johan.

Sedan en tid tillbaka samarbetar Svenska Foder med Hönryds kvarn om försäljningen av nötfoder i Halland. Samarbetet innebär att Hönryds Kvarn har ansvaret för att sälja och marknadsföra Svenska Foders nötfodersortiment i Halland.

För Håkan Nilsson, VD för Hönryds Kvarn, var det utökade samarbetet en naturlig utveckling.
-Vi kan området bra, och vill gärna utvecklas i geografin, så det har varit ett positivt beslut för oss och en rolig utmaning. Vi har arbetat med Svenska Foders nötfoder under många år och kan produkterna bra. Och eftersom vi har en geografisk plats att utgå ifrån gör det oss tillgängliga för lantbrukarna i hela regionen.
– Dessutom optimerar vi frakterna på ett bra sätt här i området och det gynnar alla parter, avslutar Håkan Nilsson.

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: