Sök
Stäng denna sökruta.

.

.

Vi är tillbaka på Falsterbo Horse Show – på riktigt!

I år har Svenska Foder och Hippo en helt egen monter på Falsterbo Horse Show: dessa folkliga hästtävlingar med lika mycket Horse som Show – på den skånska Rivieran. Närmare tusen hästar och ryttare samsas om utrymmet i ett femtiotal olika klasser, där även funktionärer, hästskötare, utställare, sponsorer och publik gör anspråk på utrymmet.

-Vi var under 2017 med i Kellfris monter på denna fantastiska hästtillställning, säger Elisabeth Nordberg, försäljningschef i Svenska Foder. Men i år kände vi oss mogna för att köra vårt eget race igen. Det ger ju oss goda möjligheter att verkligen profilera vårt fina sortiment på hästfoder. Det är just vår långvariga erfarenhet av fodertillverkning och kunskap om djur kan erbjuda hästvärlden både trygghet och spetskompetens.

-Den diskussion vi gärna vill ha med besökarna handlar om hur man bäst utfodrar sin häst med tanke på hur hästen används. Här kan vi komma med goda råd, men också utbilda oss själva i mötet med hästägarna. Kunskap är ju en färskvara, precis som foder, och vi vill gärna vara uppdaterade om allt som händer i denna värld.

I Hippo-montern kommer man att hitta vårt breda sortiment, men också ha möjlighet att delta i tävlingar, få hjälp med grovfoderanalyser, och inte minst ha roligt med monterpersonalen.

– Vi kommer att få besök av Malin Baryard-Johnsson, vi har ett jättefint mässerbjudande på Hippo Selection-sortimentet på hela 20 % under veckan, och inte minst kan man vinna en årsförbrukning av foder genom ett frågeformulär. Och mycket annat.

– Det fina skyltfönster som Falsterbo Horse Show ger, kommer vi att dra nytta av under den här veckan. Så kom förbi, sätt dig ner i vår loungedel och prata foder och hälsa och välbefinnande för det bästa du har, avslutar Elisabeth.

Elisabeth_Nordberg
Elisabeth Nordberg
Försäljningschef i Svenska Foder

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: