Områdesansvarig Växtodlingssäljare – Med placering i Nossebro

Vi söker en ansvarsfull och driven säljare till vårt område västra Skaraborg.

Du kommer i huvudsak att arbeta med växtodlingsgårdar med, ett av, marknadens starkaste varumärken inom växtodling och inköp av spannmål. Arbetet kommer i huvudsak ske genom försäljning till både befintliga trogna kunder men också med uppsökande försäljning mot nya kunder. Du kommer ha ett stort mått av frihet där du kommer vara med att driva upplägget av både säljarbete och övriga kundaktiviteter.

Utöver dina arbetsuppgifter som säljare kommer du även jobba med inköp av spannmål till våra mottagningsplatser i området – och med vårt kemlager med inkvitteringar av leveranser samt inköp.

Vi söker dig som har intresse för växtodling och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande. Som person vill vi att du är driven och ansvarsfull och gör allt får att nå dina mål. Du är också bra på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Du är självständig, vill uppnå våra gemensamma mål och har en vilja att lära dig nya saker.

Kort sagt, du är beredd att satsa mycket energi på att fortsätta att utveckla Svenska Foder som det naturliga valet som leverantör av växtodlingsprodukter.

Tjänstgöringsgrad: heltid
Tillträde: snarast

B-körkort är ett krav

Intresserad? Kontakta säljchef Jonas Baudtler på 010-130 29 47 eller via e-mail: jonas.baudtler@svenskafoder.se.

Hit sänder du din ansökan senast den 31 oktober.


Kategorier i: , , , ,