Processoperatör till Tågarpsfabriken

Svenska Foder är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Företagets huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare. Koncernen har 329 anställda och en omsättning på ca. 4 miljarder kronor. Svenska Foder har sitt huvudkontor i Lidköping. Övrig försäljning och administration finns i Knästorp utanför Lund och i Västerlösa utanför Linköping. Försäljningskontor finns i Mälardalen, Kalmarområdet och i Halland. Svenska Foder finns med egna anläggningar, utöver dessa orter, på ett 30-tal platser.

Till vår anläggning i Tågarp söker vi nu ytterligare en processoperatör.

Arbetsuppgifter
Tjänsten passar för dig som både vill jobba fysiskt men även styra automatiserade processer. Du kommer att ha ansvar för att planera produktionen och optimera processutrustningen, enligt fastställda instruktioner. Produktionen bedrivs i skift (3-skift). I arbetsuppgifterna ingår även ansvar för att genomföra diverse egenkontroller i produktionen. Detta för att säkerställa att vi upprätthåller rätt kvalité.

Intern utbildning kommer att ske för att successivt ge dig utökat ansvar i din roll som processoperatör.
 
Vi erbjudande
Svenska Foder erbjuder en trivsam arbetsplats med god sammanhållning och goda interna utvecklingsmöjligheter.

Din personlighet och bakgrund

Du är en person som kan arbeta både självständigt och i team. Du har ett flexibelt mindset och gillar att lösa problem som uppkommer i vardagen. Du är allmänt händig och driven. Du är en ansvarstagande person.

Vi tror att du har erfarenhet som processoperatör eller liknande arbete och är van att arbeta självständigt med det ansvar detta innebär.

Våra grund krav
– Erfarenhet som processoperatör eller liknande arbete
– Kunna arbeta ensam
– En privat situation som möjligör att du kan arbeta 3-skift
– Grundläggande datorvana (MS Office)
– Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande
– Lantbruksbakgrund
– Engelska i tal och skrift
– Truckkort

Placering: 
Tågarp, Svalövs kommun i Skåne

Omfattning: Heltid, skiftarbete (3-skift)

Kollektivavtal: IF Metall

Lön: Månadslön + skifttillägg & OB

Tillträde: Snarast möjligt

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Kollega och du är välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 31 oktober, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan här >>>>

 

 


Kategorier i: ,