Processoperatör Utsäde sökes till Kinne-Kleva

Vill du vara del av ett positivt team som producerar utsäde på ett effektivt och smart sätt? Nu söker Svenska Foder en processoperatör för utsädesproduktion i Kinne-Kleva (Götene kommun i Västergötland). Är det du?

Vad söker vi? Vi söker en positiv, samvetsgrann person som är en teamspelare. Huvuduppgifterna för en processoperatör är intag av råvara och att överse utsädesrensningen. Du kommer också att sköta en del planering av produktionen, samt att se till att hålla rent och snyggt i anläggningen. Arbetet gäller året om, med arbetstoppar under höst- och vårsäsong. Truck/lastmaskins kort är ett meriterande. Det är också meriterande om du har en lantbruksutbildning i botten, eller erfarenheter inom samma bransch.

Vad får du? En central och viktig roll i ett företag, där kvaliteten inom utsädesproduktionen är det som skapar värde hos de många växtodlare som Svenska Foder levererar utsäde till. Tillsammans med ett framåtsträvande team arbetar du med dina kollegor med ständiga förbättringar för att optimera utsädesproduktionen och logistiken på bästa möjliga vis.Det finns en härlig och positiv laganda i vårt team och du blir en viktig del i den.

När? Vi vill gärna att du börjar så snabbt som möjligt.

Intresserad? Kontakta Produktionschef Utsäde Henrik Fält på 0511-241 63 om du har frågor om tjänsten. Eller skicka din ansökan, senast den 10 mars, till henrik.falt@svenskafoder.se – vi går löpande igenom ansökningarna, så skicka ditt CV och ett kort personligt brev redan idag!


Kategorier i: