Produktchef för Växtskydd sökes

Vi söker en produktchef för växtskyddet i Svenska Foder.

Vem är du? Vi söker en person som vill och kan vägleda och inspirera våra säljare till att prestera resultat och utveckla sin försäljning inom växtskyddsområdet. Du har en god analytisk förmåga och stor marknadskännedom inom lantbruket. Du är duktig på att identifiera och driva projekt som kan ha påverkan på försäljningen. Vi trivs som bäst när vi utvecklas och vill utvecklas tillsammans med dig, och ser gärna någon som hittar nya vägar i en lantbruksbransch i förändring.

Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet av försäljning i lantbrukssektorn, och försäljning inom området växtskydd är meriterande. Du är van vid högt tempo genom att skapa en strukturerad tillvaro, och får mycket gjort. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift och du behärskar engelska väl. Svenska Foder ägs av danska DLG-koncernen, och därför kommer en del av våra möten och konversationer via mejl föras på danska, du ser inga problem med detta.

Var? Din kontorsplats kommer att finnas i Knästorp, strax utanför Lund i Skåne alternativt på vårt huvudkontor i Lidköping. Svenska Foder finns i hela landet och det blir ditt arbetsområde.

Vad får du? En inspirerande arbetsplats, med gott humör och högt i tak, med stora möjligheter till utveckling och karriär. Vi tror på och lever efter en platt organisation med högt i tak. Det är aldrig långt till kunskap eller beslut hos oss. Svenska Foder erbjuder – som en del av DLG (Dansk Landbrugs Grovvareselskab) en av Europas ledande lantbrukskoncerner – en fin karriärmöjlighet. Allt detta blir du en värdefull del av. Vi erbjuder alla anställda friskvårdsbidrag och äter gemensam frukost varje dag.

Tjänstgöringsgrad: heltid
Tillträde: snarast

B-körkort är ett krav.

Behörighet för att använda växtskyddsmedel, sk. Sprutcert är ett krav

Intresserad?

Kontakta Johanna Öwall som blir din chef. Har du frågor, slå henne en signal på: 010-130 83 14
Johanna når du via johanna.owall@svenskafoder.se – det är också till Johanna du skickar din ansökan med CV och personligt brev.

Sänd gärna din ansökan snarast. Intervjuer görs löpande.


Kategorier i: , ,