Sommarkampanj på rengöring & desinfektion!

Håll nere smittan – Få upp resultatet

  • Minskat smittryck

  • Mer ekonomisk produktion

  • Säkrare produktion

För att nyttja djurens maximala potential, så krävs det utöver rätt vitaminer, att djuren är frisk och utsätts för så få oönskade bakterier och virus som möjligt. Detta säkerhetsställer Svenska Foders sortiment av rengöring- & desinfektionsprodukter. En noggrann tvätt med ett effektivt rengöringsmedel för att reducera biofilm i stallet, med efterföljande desinfektion för att avdöda oönskade mikroorganismer, bidrar till reducerat smittyck och ökad lönsamhet.

Produkter till kampanjpris: 

Rengöring & desinfektion: Kenosan, Stalosan Basic, Stalosan F och Stalosan Handymen

Juver- & spenvård: Kenopure, Kenolac S/D, Kenolac S/D, Liq-io-2500, Liq-io-2500, Doppflaska antiretur, Doppflaska skum och Pump till fat övrigt (spendopp)

För maskiner: Truck Cleaner Super.

Erbjudandet gäller för beställningar perioden 14/6 – 24/6. 

Vitaminer

Det finns många tillfällen djuren gynnas av att få extra tillskott av vitaminer. Det kan vara vid produktionstoppar, tillfälliga påfrestningar, stress eller i samband med betäckning och seminering. Använder du en stor andel hemmaproducerat foder är behovet av extra vitaminer särskilt stort, i synnerhet om förutsättningarna vid skörd och lagring inte varit idealiska. I vårt sortiment har vi både torra och flytande vitaminer att erbjuda dig.

Rengöringsmedel och desinfektion

En noggrann rengöring och efterföljande desinfektion är en viktig parameter för en välfungerande produktion. Vi kan erbjuda dig väl beprövade rengöring- och desinfektionsmedel som hjälper dig att sänka smittrycket i dina stallar. 


Kategorier i: