Fjäderfä

På Svenska Foder brukar vi säga; Spara inte en krona. Tjäna tre! Med det menar vi att genom att satsa på produkter som ger mer tillbaka gynnas lönsamheten. Även om produkten är lite dyrare. I vår produktutveckling funderar vi ständigt på hur vi kan omsätta ny kunskap till effektiva produkter som genom sina unika egenskaper gynnar din produktion. Hela tiden med lantbrukets lönsamhet i fokus.

För att så snabbt som möjligt kunna dra nytta av internationell forskning och expertis är Svenska Foder involverade i flera internationella samarbeten. Ett exempel är Schothorst Feed Research, en oberoende forskningsanläggning i Holland som utför praktiskt inriktade utfodringsförsök på högproduktiva djur.  

Vi har också sedan länge ett etablerat samarbete inom koncernen. DLG- koncernen, där Svenska Foder ingår, har idag ca 7 500 anställda och är en av Europas största fodertillverkare. Ett annat exempel på ett gynnsamt internationellt samarbete är European Feed Team, där foderföretag från 10 europeiska länder träffas varje år och utbyter kunskap och erfarenheter. 

Den internationella blicken är viktig för oss. Vi måste ständigt se vad som händer runt om i världen och utvärdera vad vi kan ta med oss till våra svenska förhållanden och foderprogram.

Genom detta vill vi erbjuda riktiga kvalitetsprodukter till de värphöns, kycklingar och alla andra fåglar som vi har som produktions- eller som hobbydjur i Sverige.


Nytt & Nyttigt om Fjäderfä

Ta dig gärna en titt i vår folder Nytt och Nyttigt om Fjäderfä. Här hittar du information om vårt säckfodersortiment och får tips och råd om hur du på bästa sätt använder våra foder. Här kan du enkelt se vilka foder som rekommenderas till fåglar såsom värphöns, vaktlar, ankor, fasaner och kycklingar m.fl.  Du hittar också annan matnyttig information och tips om produkter som kan vara bra att ha till fåglarna. Trevlig läsning!

 

P.S. Du vet väl att alla våra foder produceras på anläggningar här i Sverige?
Det gör att du kan känna sig säker när du handlar våra foder. Vi har ett gediget kontrollprogram för att säkerhetställa att våra foder är Salmonellafria. Vi följer också de branschriktlinjer som finns och vi använder endast GMO-fria råvaror.


 

 

Nytt & Nyttigt om Fjäderfä

Nyhetsbrev!

2018

Fjäderpennan nr 1

 

2017

Fjäderpennan nr 1

Fjäderpennan nr 2

 

2016

Fjäderpennan nr 2

Fjäderpennan nr 1

 

 

 

 

   

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter