Bra produkter för dina fåglar

 

Peckstone - En sten att picka på för hönan!

En mineralsten som ger hönsen sysselsättning samtidigt som de får i sig nyttiga mineraler. Finns både med och utan vete. Är godkänd att användas i ekologisk produktion.

Vitaminer

Störningar som stress (flyttstress, värmestress), vaccination, sjukdomsutbrott etc. innebär alla en påfrestning för djuren och då kan man ha nytta av att ge extra vitaminer. Mer info om vitaminer och förslag på dosering hittar du i häftet Nyttan med extra vitaminer. 

Intra Calferol

Flytande tillskott innehållandes kalcium, Vit D och magnesium som hjälper till att stärka upp bildandet av ben. För matfågel och kalkon användes det för att förbättra benhälsan. På värphöns kan du få en positiv effekt på skalkvaliten. 

Protaq - organiska syror för matfågel

Produktens unika sammansättning av rena syror och kort- och mellanlånga fettsyror gör den effektiv mot flera olika bakterier såsom E.coli, Clostrider och Campylobacter. Används med fördel i vattnet under första levnadsveckan till matfågel. 

Rengöring och desinfektion

Rengöring och desinfektion är grunden för att lyckas med sin produktion. Vi har ett komplett sortiment av de produkter du behöver. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter