Travtränaren som var hästskötare

Anna Forssell brinner för hästarna, för djuren, för att de ska må bra och trivas. Men hon är också en professionell travtränare. Hon erkänner det motvilligt, mot att hon också får vara hästskötare. ”Det är hästskötare jag är, i hjärtat". Läs mer här.

 

 Hippofamiljen

Hippo är ett svenskt hästfoder som har funnits på den svenska marknaden sedan 1999. Hippo ägs och produceras av Svenska Foder AB, som är en av Sveriges största fodertillverkare. Vi har full kontroll över våra foderprodukter, från inköp av råvara och genom hela tillverkningsprocessen, vilket bland annat självklart innebär att vi i Hippoprodukterna liksom i vår övriga foderproduktion endast använder GMO-fria råvaror.

Vi har även ett nära samarbete med flera av landets bästa uppfödare, tränare, ryttare och kuskar. Det ger oss den kontakt med verkligheten som behövs för att vi ska kunna erbjuda dig och din häst rätt produkter.

 
Med ett färdigfoder som Hippo i foderstaten ges hästen en säker, komplett foderstat, och du slipper merarbetet med flera fodermedel. Du kan också vara säker på att varje tugga innehåller samma mängd av fett, protein, vitaminer och mineraler. I Hipposortimentet hittar du foder och tillskott för hästar i alla åldrar och livssituationer.
 
Hippo är indelat i familjer för att du enkelt ska hitta den produkt som passar i just din hästs foderstat. Fodren finns i både pellets- och müsliform. Pelletsen är små, vilket gör att Hippo även kan utfodras till hästar i tidig ålder.
 
Hippo ska alltid ligga i framkant av utvecklingen inom foder och tillskott, och därför samarbetar vi med landets främsta inom hästsporten. Det ger oss erfarenhet och kunskap från hästar i olika tränings- och tävlingscykler, så att vi kan säkerställa hästars varierade behov. Malin Baryard är en utav de ryttare vi samarbetar med. På travsidan har vi ett nära samarbete med Peter Untersteiner och Ulf Stenströmer, som hjälpt oss att utveckla foder som HippoPro Action, HippoTop Champ, HippoTop One och HippoGrow Alfa.
 
Du ska alltid känna dig trygg i att vi har den kunskap och erfarenhet, och den kontroll över produktionen som krävs för att på bästa sätt tillfredsställa just din hästs specifika behov.
 
Välkommen att höra av dig till oss!
 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter