Säljare Lantbrukskunder i södra Sverige

Svenska Foder är ett bolag som är på frammarsch och tillsammans sätter vi våra affärs- och kundrelationer i centrum. Vi behöver utöka vår säljorganisation i vårt team i Södra Sverige och vill därför komma i kontakt med dig som vill jobba aktivt med kunder inom svenskt lantbruk och således har intresse för att arbeta med försäljning och kundkontakter. Tjänsten vi erbjuder är en tillsvidareanställning.

Våra affärsrelationer bygger på att erbjuda kompetens och en helhetssyn som utvecklar kundernas verksamhet och deras lönsamhet. Ett kundnära och enkelt arbetssätt är rätt väg till framgång. Du kommer själv, inom ramen för hur vi vill arbeta kommersiellt, att driva din lokala kundmarkand och ansvara för att lägga upp arbetet på ett strukturerat och effektivt sätt.

Vi tror att du är en person med intresse för lantbruk och som är bra på att skapa förtroende, bygga relationer och drivs av att få göra affärer. Du kommer få en intern utbildning på vårt produktsortiment och löpande stöttning utav kollegor. Vi erbjuder ett utvecklande arbete, som en del i ett härligt gäng och en möjlighet att vara med och utveckla svenskt lantbruk.

Tidigare erfarenhet av lantbruk och / eller försäljning är meriterande men inget krav.

Placeringsort på vårt kontor i Knästorp.

Låter det intressant? Kontakta då Försäljningschef Fredrik Reis som gärna berättar mer om tjänsten. Du når honom på 010-130 29 63 eller fredrik.reis@svenskafoder.se – hit skickar du även din ansökan, i form av ett CV och ett kort personligt brev, senast den 20:e september 2023.

Vi tillsätter gärna tjänsten så fort som möjligt, så skicka din ansökan redan idag!

Om Svenska Foder AB

Svenska Foder är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Svenska Foders huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare.

Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord. Koncernen har 300 anställda och en omsättning på ca. 6 miljarder kronor.

Svenska Foder har sitt huvudkontor i Lidköping. Övrig försäljning/adm. finns i Knästorp utanför Lund och i Västerlösa utanför Linköping. Dessutom har man försäljningskontor i Mälardalen, Kalmarområdet och Halland.

Svenska Foder finns med egna anläggningar, utöver dessa orter, på ett 30-tal platser. Det är foderfabriker, utsädesanläggningar, hamnanläggningar, butiker/lagerterminaler för mottagning av spannmål samt försäljning/leverans av djurfoder, utsäde, gödning och kemprodukter.


Kategorier i: