Butiksmedarbetare sökes till vår Djur&Natur-butik i Östersund

Svenska Foder söker en socialt duktig och serviceinriktad person med praktiskt handlag till vår Djur&Natur-butik i Östersund.

Som butiksmedarbetare i Djur&Natur blir du en del i ett företag som präglas av kundfokus, handlingskraft och laganda. Du kommer i första hand att arbeta i butiken med försäljning till lantbrukare och djurägare. Vi räknar med att du har erfarenhet av att arbeta mot uppsatta mål och söker dig som vill medverka till att Djur&Natur ska fortsätta vara den bästa affärspartnern för lantbrukare och privatpersoner.

Dina uppgifter består i huvudsak av:

  • Arbeta aktivt med försäljning och rådgivning till våra kunder.
  • Kassaarbete.
  • Uppackning och exponering av varor i butik och på pallager, vilket kan innebära tunga lyft.
  • Planering- och genomförande av kund- och marknadsaktiviteter tillsammans med butikschef.
  • Utlastning av varor på pall.

Vi söker dig som är driven, har ett praktiskt handlag och gott ordningssinne. Du arbetar självständigt och känner dig trygg i hantering av dataprogram så som kassasystem och officepaket. Du har också en utvecklad administrativ förmåga och är en teamspelare. Viktigast av allt är att du tycker om att möta kunderna och hjälpa dem med deras behov och önskemål.

Körkort B är ett krav. Truckkort, erfarenhet av tidigare försäljningsarbeten och en passion för lantbruk, djur och trädgård är meriterande.

Tjänsten är ett vikariat om 80 % med möjlighet till heltid.

Intresserad?
Kontakta Frida Löf, ansvarig för Djur&Natur-butikerna i Nord om du har några frågor. Du når Frida på telefon 010-130 29 37 eller via mail flo@svenskafoder.se. Din ansökan skickar du till flo@svenskafoder.se senast den 31 maj. Vänta inte med din ansökan, rekryteringsprocessen sker fortlöpande.

Djur&Natur är ett butikskoncept inom Svenska Foder AB, med inriktning på mindre lantbruk, häst, husdjur och trädgård. I dagsläget finns 48 butiker i kedjan, varav 16 ägs av Svenska Foder AB. Resterande ingår i vårt franchisekoncept.

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter