Processoperatör sökes

Vi söker en processoperatör till vår foderfabrik i Åhus. I fabriken tillverkar vi foder till nöt, gris, får och häst. Vi har även KRAV-certifierad tillverkning.

Arbetet består i att sköta planering, mottagning och intransport av råvaror och spannmål till foderproduktionen samt utlastning av råvaror till våra andra foderfabriker och kunder. Det finns även möjlighet att lära sig andra arbetsuppgifter i fabriken.

Vi söker dig som är engagerad, driven och flexibel samt har lätt för att arbeta i grupp men även självständigt. Du ska tycka om att ha ”många bollar i luften” då detta hör till vardagen.

Maskin- och någon form av lantbrukserfarenhet är meriterande men inget krav då vi utbildar internt. Erfarenhet av LEAN och 5S mm är också meriterade då vi arbetar med ständiga förbättringar. Viss datorvana är ett krav.

Du kommer att få jobba med positiva och produktionsinriktade medarbetare som ständigt jobbar för att vi ska nå våra uppsatta mål i produktionen.

På fabriken är vi totalt 7 anställda plus 1 fabrikschef, som blir din närmsta chef.

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka då in din ansökan senast den 25/7 till per-ola.johnsson@svenskafoder.se eller till:

Svenska Foder AB, Per-Ola Johnsson, Steffen Sohstgatan,293 32 Åhus

Vid frågor angående tjänsten kontakta fabrikschef Per-Ola Johnsson på 044-24 97 14 eller till
per-ola.johnsson@svenskafoder.se

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter