Flexibel Nötfodersäljare!

Vi söker en driven säljare till vårt område i Sörmlands-, Örebro- och Västmanlands län.

Du kommer att arbeta mot i huvudsak mjölk- och nötköttsgårdar med för­säljning av, ett av, marknadens starkaste varumärken inom foder! Arbetet kommer i huvudsak ske genom uppsökande försäljning via telefon men har ett stort mått av frihet där du i hög grad kommer att påverka upplägget av både säljarbete och övriga kundaktiviteter.

Utöver din arbetsuppgifter som säljare kommer du att få jobba med att utföra marknadsaktiviteter i syfte att skapa merförsäljning inom vårt sortiment av tillskottsprodukter till Nöt.

Till din hjälp kommer du ha ett härligt gäng drivna nötfodersäljare som finns inom Svenska Foder redan idag och som drivs av skapa de bästa foderlösningarna på marknaden.

Svenska Foder har kontor i Västerlösa där din tänkta kontorsplats kommer finnas. Vi sätter dock stort värde på att du är rätt för jobbet och din kontorsplats kan även vara någon av våra andra kontor beroende på var du befinner dig.

Vi söker dig som har intresse för mjölk och nötköttsproduktion och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande. Eller som vi brukar säga att vara den bästa affärspartnern för lantbruket och närliggande verk­samhetsområden. Som person vill vi att du gör allt får att nå dina mål och hatar att förlora. Du klarar av att ta hand om dig själv och få saker gjort. Slutligen har du en vilja att lära dig nya saker som gränsar till irriterande.

Kort sagt, du är beredd att satsa mycket energi på att fortsätta att utveckla Svenska Foders framgångar inom nötfoderförsäljning.

Vi ser erfarenhet eller utbildning inom lantbruk som meriterande. Är dessa kunskaper dessutom inom områden för mjölk- eller nötköttsproduktion är det ännu bättre.

Gärna tidigare erfarenhet av försäljning och god datorvana.

 

Tjänstgöringsgrad: heltid.

Tillträde: snarast

B-körkort är ett krav.

Intresserad?

Kontakta Johan Stensson som blir din chef. Johan nås på 010-130 83 24 eller johan.stensson@svenskafoder.seDin ansökan med CV och personligt brev vill vi att du sänder till samma mejladress som ovan.

Vi vill att du sänder din ansökan snarast. Dock senast den 30 november.

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter