Silooperatör/reparatör sökes till Lidköping

Svenska Foder är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Företagets huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare. Koncernen har 329 anställda och en omsättning på ca. 4 miljarder kronor. Svenska Foder har sitt huvudkontor i Lidköping. Övrig försäljning och administration finns i Knästorp utanför Lund och i Västerlösa utanför Linköping. Försäljningskontor finns i Mälardalen, Kalmarområdet och i Halland. Svenska Foder finns med egna anläggningar, utöver dessa orter, på ett 30-tal platser.

Till vår anläggning i Lidköping söker vi nu en silooperatör/reparatör.

Arbetsuppgifter
Du som tycker om att ha många projekt samtidigt i ett högt tempo, det här är jobbet för dig. Ditt arbete består i spannmålshantering och att sköta drift av torkanläggning och fastigheter. Skiftgång under skördeperioden är del i arbetsbeskrivningen liksom visst administrativt arbete, varför normal
datavana krävs. Arbete på hög höjd förekommer.

Erfarenhet av spannmålshantering, reparation och underhållsarbete, samt truck/lastmaskinskörning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är placerad på Svenska Foders anläggning i Lidköping.

Vi erbjuder
Svenska Foder erbjuder en trivsam arbetsplats med god sammanhållning och goda interna utvecklingsmöjligheter.

Placering: Lidköping, Lidköpings kommun Västra Götaland
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast möjligt

Ansökan
Hör av dig Peter Andersson 0510-485951. Ansökan skickar du i per mail till peter.andersson@svenskafoder.se senast den 22 december ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.


Kategorier i: