Sökes: Ekonomiassistent

Om tjänsten som ekonomiassistent

Ekonomiavdelningen på Svenska Foder består av tolv personer, där du blir en av sex ekonomiassistenter. Du kommer arbeta tillsammans med ett glatt, hjälpsamt och kunnigt gäng. Vi sköter bland annat kund- och leverantörsreskontror, in- och utbetalningar, skatter och avgifter i Svenska Foder, jämte ett tiotal dotterbolag i varierande storlek.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Hantering av leverantörsfakturor och matchning av inköpsordrar
  • Avstämning och hantering av våra butikers kassarapporter
  • Avstämning av balanskonton
  • Leverantörsbetalningar och vidarefaktureringar
  • I övrigt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning

Vem är du?

Du har en utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som kvalificerar dig till att självständigt arbeta som ekonomiassistent. Du har en god datorvana och gärna erfarenhet från affärssystem.

Som person är du energisk, fokuserad, ansvarsfull, lojal och trygg i dig själv. Du trivs i en miljö som genomsyras av målmedvetenhet och engagemang. För att lyckas i rollen är du nyfiken, service-minded och trivs med många kontaktytor. Vidare har du ett bra sinne för struktur och kan arbeta både självständigt och i team.

Om Svenska Foder

Svenska Foder är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Svenska Foders huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare och genom våra 11 egenägda butiker. Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord.

Inom Svenska Foder koncernen är vi ca 300 anställda och har en omsättning på drygt 4 miljarder kronor. Vi ingår i en världsledande dansk koncern inom lantbrukssektorn, DLG, som har högt fokus på kvalitet, värdeskapande verksamhet och utveckling.

Placeringsort
Lidköping

Tjänstgöringsgrad
60-80% efter överenskommelse

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer? Vänligen kontakta Stefan Emilsson (redovisningschef) på stefan.emilsson@svenskafoder.se eller 0510-828 41.

Ansökan vill vi ha senast den 13 december och den skickas till stefan.emilsson@svenskafoder.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att du inte dröjer med din ansökan!


Kategorier i: