Spännande säljjobb – Växtodling

Vem söker vi för jobbet?
Vi söker en person som har rätt inställning för att, genom ett långsiktigt och ihärdigt, försäljningsarbete, utveckla sin lokala marknad. Som växtodlingssäljare inom Svenska Foder blir du en del av ett team, som gillar att göra affärer och finna långsiktiga samarbeten med våra kunder. Du kommer ha en bred produktportfölj med utsäde, gödning och växtskydd, i kombination med möjligheten att köpa in spannmål ifrån gård.

Vilka är Svenska Foder?
Svenska Foder är vad du och dina kollegor gör det till. Vad menar vi med det? Jo, vi är ett företag som vill utvecklas, och det är sammansättningen av våra medarbetare som skapar den utvecklingen. Vi har en riktning, innehållandes krav och målbild. Samtidigt lämnar vi utrymme för egen kreativitet i ditt arbete. Det du för till bordet, är således avgörande för att skapa den framgång som vi strävar efter.

Vem är du?
Du tycker om eget ansvar och högt tempo – kan hålla många bollar i luften. Du brinner för att göra affärer och har en stark drivkraft att vilja skapa framgång för de svenska växtodlingsgårdarna. Du tycker om att sätta dig in i saker och specialisera dig på produkter och dess funktion och effekt.

Vad gäller?

  • Placering – i Väst (kontor Lidköping)
  • Heltid
  • B-Körkort
  • Datorkunskap: Grundläggande datorkunskap i Officepaketet krävs
  • Månadslön enligt avtal, möjlighet till förmånsbil

Har du frågor om tjänsten kontakta Fredrik Reis 010-130 29 63.

Intervjuer kommer att ske löpande och vår önskan är att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 18 december.

Din ansökan med CV skickas till fredrik.reis@svenskafoder.se .


Kategorier i: ,