Svenska Foder firar 30-årsjubileum

Bild på logotype Svenska Foder 30 år

Bästa kund!

I augusti 2019 fyller Svenska Foder 30 år. Dock visar 30-åringen inga bevis på varken kris eller begynnande mättnad på nya äventyr och framåtanda. Istället är vi i företaget fyllda av energi, engagemang och framtidstro och vi ser snarare att dessa 30 år har gett oss de erfarenheter som vi tar med oss in i kommande spännande år. Vi tror fortsatt på det svenska lantbrukets kapacitet och kunnande och vi är varje dag tacksamma för det är vi som får serva den viktigaste branschen i världen.

Förändring är del av vår vardag. Att vara öppen för nya idéer och möjligheter att skapa värde för vår kunder är det enda sättet att vara kvar på en marknad, och det tänker vi vara. Vi vill vara den starka nummer två på marknaden och det kan vara bara vara genom att ständigt tänka över vår organisation, så att den inte bli stelbent och komplicerad – istället är snabbfotad enkelhet och tydlighet vårt mål.

Att vi förblir detta, är tack vare dig som vi varje dag gör affärer med. Det är du som besitter all den kreativitet som vi vill jobba med och se till att utnyttja i avseende att vara en viktig affärspartner till dig, även i fortsättningen. Därför vill vi framförallt rikta ett stort tack till dig som vi möter varje dag. Du gör oss till den vi är.

Det fortsätter vi med nu!

Vi kommer att återkomma med firandet av vårt 30-årsjubileum längre fram i höst.

Till dess önskar vi dig en lönsamt lantbruks år 2019!

Carsten Klausen
VD Svenska Foder


Kategorier i: , ,