Svenska Foder AB söker Systemutvecklare/Programmerare

Om jobbet

Vi söker en person med erfarenhet av programmering. Du kommer att ingå i ett team på fyra personer idag som hanterar all IT på vårt företag. Då vi är få på avdelningen så har vi mycket dialog med högt i tak. Det finns stora möjligheter att påverka funktioner och flöden i ditt arbete.

Vi ser framåt ett större behov av att ta fram anpassade lösningar för att effektivisera vårt arbete. Där kommer du in. Du bör vara självgående till stor del – du har alltid stöd runt omkring dig både internt och hos externa partners. Tjänsten består av utveckling och förvaltning av våra program.

Du har erfarenhet av arbetsverktyg som .Net eller likande med olika programspråk. Kunskap om databaser, typ SQL, och webbservrar som IIS och Apache. Erfarenhet av SharePoint och WordPress, eller annan CMS är meriterande. Du kan arbeta i både Windows och Linux.

Placeringsort för tjänsten är på huvudkontoret i Lidköping.

Om Svenska Foder

Svenska Foder är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Svenska Foders huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare.

Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord. Koncernen har 300 anställda och en omsättning på ca. 6 miljarder kronor.

Svenska Foder har sitt huvudkontor i Lidköping. Övrig försäljning/adm. finns i Knästorp utanför Lund och i Västerlösa utanför Linköping. Dessutom har man försäljningskontor i Mälardalen, Kalmarområdet och Halland.

Svenska Foder finns med egna anläggningar, utöver dessa orter, på ett 30-tal platser. Det är foderfabriker, utsädesanläggningar, hamnanläggningar, butiker/lagerterminaler för mottagning av spannmål samt försäljning/leverans av djurfoder, utsäde, gödning och kemprodukter.

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Frågor om tjänsten kan ställas till:

Anders Falk, anders.falk@svenskafoder.se, 010-1302964

Skicka din ansökan tillsammans med CV senast den 30 september 2023 till:

rekrytering@svenskafoder.se

Skriv ”Utvecklare” i ämnesraden.

 


Kategorier i: