Teamleader för bulkplanering sökes!

Är du lösningsorienterad, kreativ, har lätt för att prioritera och hålla flera uppgifter igång samtidigt? Har du erfarenhet från transportbranschen och vill arbeta i en fri roll där varje dag är unik?

Vi söker nu en teamleader för vår bulkplanering till vårt huvudkontor i Lidköping.

Din vardag
Som Teamleader blir du en nyckelperson i vår verksamhet. I nära samarbete med vår kundtjänst kommer du att arbeta med daglig planering av våra kunders beställningar – där du ansvarar för allt foder ut till kund och att kunderna får sin beställning på rätt dag.

I dina arbetsuppgifter ingår också att:

  • ansvara för åkeriernas avräkning
  • skapa och uppdatera vår prislista
  • ansvara för fakturering
  • hantera reklamationer

Tjänsten är placerad i Lidköping, och i gruppen finns ytterligare en person som liksom du rapporterar till Logistikchef. Tjänsten innefattar också viss beredskap.

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du kunna balansera struktur och flexibilitet i det dagliga arbetet. Du trivs i ett stundtals högt arbetstempo och du tycker om att arbeta i en föränderlig miljö.

Vi söker dig som har

  • eftergymnasial utbildning inom logistik
  • yrkeserfarenhet från transportbranschen
  • några års erfarenhet av transportledning
  • mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
  • god datorvana och är van att arbeta i olika system

Det är meriterande om du har arbetat med lantbruksprodukter.

Som person är du lösningsorienterad och handlingskraftig. Med kunden i fokus och ett affärsmässigt tänk med en god känsla för siffor planerar du kostnadseffektiva flöden för våra transporter.

Det är viktigt att du har en god social och kommunikativ förmåga då du kommer ha daglig kontakt med såväl säljare, kunder, foderfabriker, åkerier och chaufförer. Du har lätt för att ta beslut, har en utmärkt koordinerings- och planeringsförmåga och förmågan att hålla huvudet kallt när det kör ihop sig. Du är också administrativt skicklig, kan hålla fokus på rätt uppgift och är duktig på att prioritera.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer, kontakta då Richard Rydberg richard.rydberg@svenskafoder.se

Din ansökan skickar du till evonne.mogren@svenskafoder.se

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 19 november 

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Svenska Foder
Svenska Foder är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Svenska Foders huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare. Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord.

Koncernen har 329 anställda och en omsättning på ca 4 miljarder kronor.

Läs mer på www.svenskafoder.se


Kategorier i: