Två säljare till butiken i Knästorp

Vi söker två nya säljare till vår butik i Knästorp utanför Staffanstorp i Skåne. Båda tjänsterna är vikariat på grund av föräldraledighet och löper från början av 2022 fram till sommaren 2023.

Vi söker säljare med intresse för djur och service

Vi vänder oss till dig som är sugen på en rolig utmaning med spännande och omväxlande arbetsuppgifter. Butiken i Knästorp har ett brett sortiment – alltifrån lantbruksrelaterade produkter, tillbehör för trädgårdsarbete och foder och andra produkter som berör hund, katt, häst och fjäderfä mm. Du ska bland annat se till att hyllorna ser inbjudande ut, vara behjälplig i kassan och guida kunderna i sortimentet. Du får gärna ha ett specialintresse som skulle kunna passa in i vår butik!

Vem är du?

Som person är du noggrann och har förmåga att ta egna initiativ. Du är ambitiös och målinriktad, samtidigt som du gillar kundkontakt och förstår vad god service betyder. Har du truckkort är det ett stort plus. Det är även meriterande om du har kassavana och vana av butiksarbete. Eftersom du kommer att jobba i våra system kräver det att du har god datavana.

De olika tjänsterna

Den ena tjänsten är en anställning på 75% – där de första 25% av tjänsten är en tillsvidareanställning som ska tillsättas från februari månad 2022 (eller tidigare) – och resterande 50 % av tjänsten är ett vikariat som faller in från och med mars månad 2022.

Den andra tjänsten är ett vikariat på 50% från och med mars månad 2022.

Vill du bli en del av vårt team?

Sök redan idag!

Har du frågor eller är intresserad av någon av tjänsterna, hör av dig till: Butikschef Lisa Tysk, lisa.tysk@svenskafoder.se – dit du också skickar din ansökan – eller +46 46 32 58 43.

Sista ansökningsdag: 15 januari 2022, men vi läser ansökningar efter hand, så vänta inte med att sök!


Kategorier i: