Var med och lös morgondagens utmaningar!

Är du en framtida ledare inom Svenska Foder-koncernen? Vi vill hitta en ambitiös person som vill göra karriär inom den gröna näringen för att säkra kommande ledarbehov.

Du får chansen att arbeta nära Svenska Foders ledning med frågor som berör såväl det dagliga arbetet som framtidsfrågor kring hur Svenska Foder ska arbeta i framöver. Du får utvecklas och arbeta i en organisation som har stora ambitioner och höga mål.

Tillsammans med dig identifierar vi dina superkrafter och utveckla dem för att du ska kunna göra en fin karriär inom Svenska Foder – och varför inte inom koncernen i stort. Din roll kommer att röra sig om handel (trading), med beröring över till råvaror och logistik.
Du behöver ha ett inre driv, stor arbetsförmåga och en stor vilja att utveckla både dig själv och kollegor. Det här är en fin chans för dig som är intresserad av lantbruk, trading och framtida ledarskap.

Om Svenska Foder

Svenska Foder är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Svenska Foders huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare och genom våra 11 egenägda butiker. Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord.

Inom Svenska Foder koncernen är vi ca 300 anställda och har en omsättning på drygt 4 miljarder kronor. Vi ingår i en världsledande dansk koncern inom lantbrukssektorn, DLG, som har högt fokus på kvalitet, värdeskapande verksamhet och utveckling.

Placeringsort
Knästorp

Tjänstgöringsgrad
Heltid

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?

Vänligen kontakta Roger Werneräng (HR) på roger.wernerang@svenskafoder.se eller 010-130 83 22.
Ansökan vill vi ha senast den 30 juni och skickas till evonne.mogren@svenskafoder.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan!


Kategorier i: