Search
Close this search box.

.

.

Växtskyddsrekommendationerna ute nu!

Ett nytt växtodlingssår med möjligheter och potential i fält kräver nya aktiva växtskyddsbeslut under odlingssäsong. Med vår växtskyddsbroschyr 2024 vill vi inom Svenska Foder på ett enkelt sätt förmedla våra grundstrategier kring preparatval.

Det ska vara enkelt att utifrån ogräs- och svampproblematik för respektive gröda få hjälp kring en bra lösning för dig som lantbrukare. Här erbjuder vi marknadens senaste och bästa produkter för sitt ändamål från etablerade leverantörer.

Det ska vara enkelt att göra rätt

Lokalt i din geografi har vi kunniga och engagerade växtodlingssäljare som hjälper dig med löpande frågeställningar kring produkter och dess ändamål. Kort och gott ska det vara enkelt att få ett gott växtskyddsråd från oss i din växtskyddsaffär. Vi kommer gärna ut till din gård och pratar växtskydd utifrån dina lokala förutsättningar för att tillsammans finna både agrara- och kostnadseffektiva lösningar.

Hitta din närmaste växtskyddsäljare här! (Eller på sista sidan i broschyren som du hittar i detta inlägg)

Inför året har vi en rad nya produktlösningar att erbjuda. Det gäller både produkter för ogräshantering som för svampändamål. Dessa är intagna i vårt produktsortiment för att de just tillför dig som odlare något bättre än föregångaren. Ett arbete som ständigt pågår inom Svenska Foder lokalt och DLG-koncernen globalt.

Senaste artiklarna

Alla
Fördjupning
Nyheter
Nyhetsbrev Växtodling
Röst från fältet
Tips & Råd
Search
Mina sidor
Logga in/registrera dig som: