Växtodlingssäljare i Närke

Vi söker en driven säljare till vårt område i Närke. Du kommer att arbeta mot i huvudsak Växtodlingsgårdar med försäljning av, ett av, marknadens starkaste varumärken inom växtodling och inköp av spannmål! Arbetet kommer i huvudsak ske genom uppsökande försäljning med ett stort mått av frihet där du i hög grad kommer att påverka upplägget av både säljarbete och övriga kundaktiviteter.

Utöver dina arbetsuppgifter som säljare kommer du att få jobba med vårt kem- och lantbrukslager som innebär ut- och inkvitteringar av leveranser samt inköpsadministration.

Svenska Foder har kontor i Kumla där din tänkta kontorsplats kommer finnas.

Vi söker dig som har intresse för växtodling och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande. Eller som vi brukar säga: att vara den bästa affärspartnern för lantbruket och närliggande verksamhetsområden. Som person vill vi att du gör allt för att nå dina mål. Du är självgående och får saker gjorda. Slutligen har du en vilja att lära dig nya saker.

Kort sagt, du är beredd att satsa mycket energi på att fortsätta att utveckla Svenska Foder som det naturliga valet som leverantör av växtodlingsprodukter.

Tjänstgöringsgrad: heltid.

Tillträde: snarast

B-körkort är ett krav.

Intresserad? Kontakta säljchef Jonas Baudtler på 010-130 29 47 eller via e-mail: jonas.baudtler@svenskafoder.se.

Hit sänder du din ansökan senast den 28 juni.


Kategorier i: , ,