Växtodlingssäljare – I Västra Skaraborg och Älvsborg.

Vi söker ytterligare en driven säljare till vårt område i Västra Skaraborg och Älvsborg.

Du kommer att arbeta mot i huvudsak växtodlingsgårdar med försäljning av, ett av, marknadens starkaste varumärken inom växtodling och inköp av spannmål! Arbetet kommer i huvudsak ske genom uppsökande försäljning. Här ingår ett stort mått av frihet där du i hög grad kommer att påverka upplägget av både säljarbete och övriga kundaktiviteter.

Utöver dina arbetsuppgifter som säljare kommer du att få jobba med våra team ute på våra mottagningsplatser kem- och lantbrukslager som innebär ut- och inkvitteringar av leveranser samt inköpsadministration.

Svenska Foder har kontor i Nossebro där din tänkta kontorsplats kommer finnas.

Vi söker dig som har intresse för växtodling och spannmål och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande. Eller som vi brukar säga: att vara den bästa affärspartnern för lantbruket och närliggande verksamhetsområden. Som person vill vi att du gör allt får att nå dina mål. Du klarar av att driva på dig själv och få saker gjort och du har en vilja att lära dig nya saker.

Kort sagt, du är beredd att satsa mycket energi på att fortsätta att utveckla Svenska Foder som det naturliga valet som leverantör av växtodlingsprodukter.

  • Tjänstgöringsgrad: heltid.
  • Tillträde: enl. överenskommelse.
  • B-körkort är ett krav.

Intresserad? Kontakta säljchef Jonas Baudtler på 010-130 29 47 eller via e-mail: jonas.baudtler@svenskafoder.se.

Hit sänder du din ansökan senast den 20/9. Hör av dig redan idag, vi läser av intresset och hör av oss kontinuerligt.


Kategorier i: ,