Växtodlingssäljare med administrativ ådra

Växtodlingssäljare med administrativ ådra!

Vi söker en driven säljare till vårt område Gotland.

Du kommer att arbeta mot i huvudsak växtodlingsgårdar med försäljning av några av marknadens starkaste varumärken inom växtodling! Arbetet kommer i huvudsak ske genom uppsökande försäljning med ett stort mått av frihet där du i hög grad kommer att påverka upplägget av både säljarbete och övriga kundaktiviteter.

Utöver dina arbetsuppgifter som säljare kommer du att som lagerställesansvarig ha personalansvar och att administrera vårt lantbrukslager på Fole. Detta innebär ut- och inkvitteringar av leveranser samt inköpsadministration.

Svenska Foder har kontor på Fole där din kontorsplats kommer finnas.

Vi söker dig som har intresse för växtodling och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande. Eller som vi brukar säga: vara den bästa affärspartnern för lantbruket och närliggande verksamhetsområden. Som person vill vi att du gör allt får att nå dina mål och hatar att förlora. Du klarar av att ta hand om dig själv och få saker gjort. Du har också en stor vilja att lära dig nya saker.

Kort sagt, du är beredd att satsa mycket energi på att fortsätta att utveckla Svenska Foder som det naturliga valet som leverantör av växtodlingsprodukter.

Vi ser erfarenhet eller utbildning inom lantbruk och växtodling i synnerhet som meriterande. Eftersom en del av tjänsten har administrativa inslag är det även meriterande om du har erfarenhet av att jobba i affärssystem.

Gärna tidigare erfarenhet av försäljning och god datorvana. Frågor och ansökan skickas till jonas.baudtler@svenskafoder.se

Tjänstgöringsgrad: heltid.
Tillträde: snarast
Sista ansökningsdag: urval sker löpande, sista ansökningsdag 24 april

B-körkort är ett krav.

www.svenskafoder.se


Kategorier i: ,