Växtodlingssäljare med känsla för affärer och relationer sökes

Det går bra för Svenska Foder, därför söker vi ytterligare förstärkning till vårt Väst-team med fokus på Skaraborgsregionen.

Fokus i ditt arbete kommer ligga på att skapa kundkontakt med lantbrukare i området. Du kommer i huvudsak arbeta mot växtodlingsgårdar med spannmålsinköp samt försäljning med ett av marknadens starkaste produktsortiment

Vi söker dig som är relationsskapande och har intresse för växtodling och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande.

Du kommer ingå i ett positivt team där kollegorna är ambitiösa och målmedvetna med placering Lidköping, Skövde, Skara, Falköping och Erikstad.

I västra Sverige har Svenska Foder strategiska tillgångar i form av bl.a foderfabrik i Hällekis, utsädesanläggning i Kinne-Kleva och flertalet spannmålsmottagningar, samt tillgång till hamn i Uddevalla. Sammantaget blir dessa viktiga resurser för våra affärer i området.

Ditt geografiska område kommer att sträcka sig kring Falköping, Skövde och Hjo. Här har du ansvar för att utveckla goda affärsrelationer med både befintliga och nya kunder. 

Vi ser erfarenhet och/eller utbildning inom lantbruk och i synnerhet växtodling som meriterande.

Intresserad? Kontakta Johan Vårenius; 010-1302948 eller via e-mail:
johan.varenius@svenskafoder.se Hit sänder du din ansökan senast den 20/4-23.


Kategorier i: