Växtodlingssäljare sökes i Skaraborg

Det går bra för Svenska Foder, därför söker vi ytterligare förstärkning till vårt team i Väst med fokus på västra regionen i Skaraborg.

Fokus för ditt arbete kommer ligga på att skapa kundkontakt med lantbrukare i området. Du kommer arbeta mot i huvudsak växtodlingsgårdar med spannmålsinköp samt försäljning med en av  marknadens starkaste produktsortiment.

Vi söker dig som är relationsskapande och har intresse för växtodling och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande.

Du kommer ingå i ett positivt team där kollegorna är ambitiösa och målmedvetna med placering Lidköping, Skövde, Falköping och Erikstad.

I väst-geografin har Svenska Foder strategiska tillgångar i form av bl.a foderfabrik i Hällekis, utsädesanläggning i Kinne-Kleva och flertalet spannmålsmottagningar, samt tillgång till hamn i Uddevalla, sammantaget blir dessa viktiga resurser för våra affärer i området.

Ditt arbete kommer i huvudsak vara inom det geografiska säljområdet runt Vara, Nossebro, Grästorp. Du kommer ha ansvar för ditt säljområde där ett aktivt arbete är grunden till att utveckla goda affärsrelationer.

Vi ser erfarenhet eller utbildning inom lantbruk och i synnerhet

växtodling som meriterande. Även du som är nyexaminerad och tycker detta låter intressant tycker vi ska söka.

Intresserad? Kontakta Fredrik Reis 010-130 29 63 eller via e-mail:

fredrik.reis@svenskafoder.se Hit sänder du din ansökan senast den 23 januari.

 Läs mer under ”karriär” på: www.svenskafoder.se


Kategorier i: