Växtodlingssäljare som brinner för det lokala

Lantmannaaffären i Vallåkra har en lång tradition av försäljning av bygg- och lantbruksvaror och har under åren utvecklats till att ett modernt företag med komplett sortiment av bygg, lantbruk, olja och energi.

Vallåkra Lantmannaaffär är inne i en expansiv fas. Vi vill vara ett centrum för landsbygden och människorna kring Vallåkra, men även för hela regionen. Med vår nybyggda butik som mittpunkt, kan vi erbjuda allt inom våra verksamhetsområden Lantbruk, Bygg&Butik, Djurfoder och Energi. Här finns också våra växtodlingssäljare med fokus på det lokala lantbruket. Vi på jakt efter en växtodlingssäljare som brinner för att serva lantbruket i nordvästra Skåne.

Vad söker vi? Vi söker dig som har stort intresse för växtodling och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande. Som person vill vi att du gör allt för att nå dina mål – och du hatar att förlora! Du klarar av att ta hand om dig själv och få saker gjort. Du har också en stor vilja att lära dig nya saker.

Vi ser erfarenhet eller utbildning inom lantbruk och växtodling i synnerhet som meriterande. Eftersom en del av tjänsten har administrativa inslag är det även meriterande om du har erfarenhet av att jobba i affärssystem. Gärna tidigare erfarenhet av försäljning och god datorvana.

Du är beredd att satsa mycket energi på att fortsätta att utveckla Vallåkra Lantmannaaffär som det naturliga valet som leverantör av växtodlingsprodukter och spannmålshandel. Kort sagt: vara den bästa affärspartnern för lantbruket och närliggande verksamhetsområden.

Arbetsplatsen? Vallåkra Lantmannaaffär är vad du och dina kollegor gör det till. Vad menar vi med det? Jo, vi är ett företag som vill utvecklas, och det är sammansättningen av våra medarbetare som skapar den utvecklingen. Vi har en riktning. Vi har höga krav och målbild. Men hur vi ska nå dessa mål, det skapar vi tillsammans. Det lämnar utrymme för egen kreativitet. Det du för till bordet, är helt avgörande för att skapa den framgång som vi strävar efter.

Intresserad? Hör då av dig VD Johan Henrysson: 042-301 78 14 eller via

mail: johan.henrysson@vallakra.net

Sista ansökningsdag är 4 september. Men skicka in din ansökan redan nu. Vi gör intervjuer löpande!

 

 


Kategorier i: