Växtsäljare som brinner för det lokala

Vallåkrabutiken

Lantmannaaffären i Vallåkra har en lång tradition av försäljning av bygg- och lantbruksvaror och har under åren utvecklats till att ett modernt företag med komplett sortiment av bygg, lantbruk, olja och energi.

Vallåkra Lantmannaaffär är inne i en expansiv fas. Vi vill vara ett centrum för landsbygden människor kring Vallåkra. Med vår nybyggda butik som mittpunkt kan vi erbjuda allt inom bygg, färg, trädgård och djurfoder. Här finns också våra växtodlingssäljare med fokus på det lokala lantbruket. Just nu är vi inne i en generationsväxling, där uppskattade medarbetare lämnar verksamheten efter många år. Därför är vi på jakt efter en växtodlingssäljare som brinner för att serva lantbruket runt Vallåkra.

Vad söker vi? Vi söker dig som har intresse för växtodling och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande. Kort sagt: vara den bästa affärspartnern för lantbruket och närliggande verksamhetsområden. Som person vill vi att du gör allt får att nå dina mål och hatar att förlora. Du klarar av att ta hand om dig själv och få saker gjort. Du har också en stor vilja att lära dig nya saker. Du är beredd att satsa mycket energi på att fortsätta att utveckla Vallåkra Lantmannaaffär som det naturliga valet som leverantör av växtodlingsprodukter.

Vi ser erfarenhet eller utbildning inom lantbruk och växtodling i synnerhet som meriterande. Eftersom en del av tjänsten har administrativa inslag är det även meriterande om du har erfarenhet av att jobba i affärssystem. Gärna tidigare erfarenhet av försäljning och god datorvana.

Arbetsplatsen? Vallåkra Lantmannaaffär är vad du och dina kollegor gör det till. Vad menar vi med det? Jo, vi är ett företag som vill utvecklas, och det är sammansättningen av våra medarbetare som skapar den utvecklingen. Vi har en riktning. Vi har höga krav och målbild. Men hur vi ska nå dessa mål, det skapar vi tillsammans. Det lämnar utrymme för egen kreativitet. Det du för till bordet, är helt avgörande för att skapa den framgång som vi strävar efter.

Intresserad? Hör då av dig VD Johan Henrysson: 042-301 78 14 eller via mail: johan.henrysson@vallakra.net

Vi betar av alla ansökningar efterhand, så var på hugget!

Sista ansökningsdag: 16 april


Kategorier i: ,