Griskulting

Gris

Väljer du Svenska Foder som foderleverantör och samarbetspartner får du tillgång till den senaste kunskapen och teknologin inom foderproduktion. Du får foder anpassat till framtidens grisproduktion, där kraven på hög effektivitet, djurvälfärd, miljö och livsmedelssäkerhet har ökad betydelse. Vill du ha vårt nyhetsbrev Grisnytt - klickar du här!


Läs senaste numret av Nytt&NyttigtOmGris.pdf

Vi kan bättre!

Det går fortsatt bra för svenskt griskött. Svenska konsumenter och handel betalar äntligen för de svenska mervärdena. Våra gemensamma ansträngningar i näringen börjar ge resultat: Handlingsplan Gris och projektet ”30 för 550” boostar oss alla att bli bättre. Rubrikerna i fackpressen talar sitt tydliga språk om en näring på uppgång: ”Svensk gris bäst i klassen”, ”Uppfödningen lönsammast i EU”, ”Svensk uppfödning i världsklass”, ”Bara Brasilien och USA mer lönsamma” och ”Branschen i medvind – byggboom att vänta i år”.

En av de produktionshöjande faktorerna är det nya avelsmaterialet TN70-suggan. Detta har börjat få genomslag i våra besättningar och ger oss potential till ökad produktivitet. För att matcha denna potential har vi tagit fram en serie nya suggfoder. Vi kallar den Suggfoder 70. Dessa foder är direkt anpassade till den högproducerande suggan.

Tillsammans med våra erkänt högkvalitativa smågrisfoder, ger Suggfoder 70-serien goda förutsättnignar att öka produktiviteten i smågrisledet för att just närma sig de gemensamma målet på 30 för 550.

Du som är slaktgrisproducent och handlar foder av oss har en unik möjlighet att följa grisarnas tillväxt vecka för vecka. Med hjälp av vårt internetbaserade verktyg GainMax kan du öka din tillväxt och fodereffektivitet för att nå en förbättrad lönsamhet i din verksamhet.

Vi hoppas att denna upplaga av Nytt & Nyttigt om Gris väcker din nyfikenhet och viljan att fortsätta att utveckla och förbättra dina resultat. Gemensamt kan vi hitta nya möjligheter.

Trevlig läsning!

 

 

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter